Misija

Bavaria Brand: shared since 1719

 

Bavaria je vrhunsko premium pivo proizvedeno u pivovari Lieshout-u (Lizhautu), Brabant, Nizozemska. Bavaria je krajnji rezultat potpune, predane i strastvene posvećenosti cilju proizvodnje piva vrhunske i su-periorne kvalitete. Jedina je pivovara u Europi koja je od svog osnutka 1719. u privatnom vlasništvu iste obitelji, obitelji Swinkels, no nije samo po tomu jedinstvena, pivovara Bavaria posjeduje vlastiti izvor prirodne vode obogaćene mineralima, koja se koristi kao jedan od glavih sasto-jaka u proizvodnji.

Bavaria danas proizvodi više od 6 milijuna hekto litara godišnje i izvozi se u preko 140 država širom svijeta. U Bosni i Hercegovini prisutna je već dugi niz godina i polako zauzima vodeći dio tržišta, zahvaljujući ljudima koji traže kvalitetu bez kompromisa.

Tradicija od 300 godina, svakodnevno usavršavanje i kontrola kvalitete bez ustupaka, temelj su izvrsnosti proizvoda Bavaria piva. Strogo čuvani recept, vrhunski sastojci, prirodna izvorska voda obogaćena minerali-ma, jamce da svaka boca Bavaria piva nudi jedinstven i osvježavajući okus i doživljaj što je to uistinu pravo pivo, i kakvo bi ono trebalo biti!