02.06.2012.

čekamo tvoj komentar!

Novi izgled Bavaria boce!

Najvažnija stavka novog izgleda je nova boca Bavaria piva. Prvi put u povijesti pivska boca neće biti obla. Bavaria pivo će biti prepoznatljivo, ne samo po etiketi ili boji, već i po obliku boce. Nova Bavaria boca je trouglastog oblika, što između ostalog predstavlja i asocijaciju na nasljedstvo ove obiteljske pivovare, koju su prije 300 godina osnovala tri brata Swinkels.
Bavaria je sa svojim proizvodima prisutna u više od 130 zemalja, a proces izmjene identiteta će trajati skoro godinu dana. U isto vrijeme kvalitet Bavaria piva ostaje vrhunski. Bavaria je premium pivo, napravljeno od najkvalitetnijih sastojaka, po receptu koji se brižno čuva već 300 godina.

Važan iskorak
Ovo je važan iskorak za budućnost Bavaria brenda. Novi izgled proizilazi iz tri stotine godina duge tradicije obiteljskog biznisa, i podcrtava ulogu inovativne tvrtke na tržištu pivskih proizvoda.
Novim izgledom našeg Brenda mi potvrđujemo da smo i dalje tvrtka koja uspostavlja trendove svojim visoko kvalitetnim proizvodima“, izjavio je jedan od vlasnika i predsjednik upravnog odbora Bavarie, Ian Renier Swinkels.

Mega operacija
Također jedan od vlasnika pivovare, Frank Swinkels nije krio svoje zadovoljstvo dolaskom u Bosnu i Hercegovinu, te je tom prilikom kazao: „Nakon uspiješnog lansiranja novog izgleda Bavaria brenda u Nizozemskoj prije godinu dana, započinjemo s ovim procesom i u ostalih 130 zemalja širom svijeta, u kojima je Bavaria prisutna. Novi izgled Bavaria piva će biti predstavljen na Balkanu, te u Velikoj Britaniji i Irskoj. Tijekom 2011. i početkom 2012. godine slijedi prezentacija novog izgleda brenda u zemljama južne Europe (Italija, Francuska i Španija) kao i u Rusiji i na Bliskom Istoku. Ovako velika operacija nikada do sada nije izvedena na tržištu pivskih proizvoda. Mi nećemo izmjeniti samo izgled naših boca, gajbi, limenki ili čaša. Barovi i restorani širom svijeta će imati priliku proći kroz ovu jako zanimljivu fazu izmjene izgleda, koristeći nove redizajnirane Bavaria materijale.

Detalji o novom izgledu
Prvi put pivo neće biti prepoznavano samo po ukusu, aromi ili boji. Ljubitelji piva sada mogu prepoznati Bavaria pivo i po izgledu boce ili čaše. Grlić boce i dno čaše od sada imaju trouglasti oblik. Ovaj trouglasti oblik je revolucionaran na međunarodnom tržištu piva, na kojem dominiraju zaobljene forme. Pored trouglastog oblika dna, Bavaria je razvila i trugaone točionike kao i podmetače za čaše za restorane i barove. Trougao prestavlja i asocijaciju na nasljedstvo ove porodične pivovare, koju danas uspiješno vodi sedma generacija obitelji Swinkels, nasljednika osnivača Bavarie.

Osim redizajna same boce, novi Bavaria logo će na sebi imati i sliku kompasa koji pokazuje u pravcu Juga umjesto Sjevera kao što je uobičajeno za kompase. Naime, Bavaria time označava da ima svoj poseban put kojim ide, a također kompas pokazuje prema jugu Nizozemske gdje se i nalazi Bavaria pivovara.

Bavaria će kao osnovnu boju Brenda zadržati plavu, boju koja je posebo razvijena, i prisutna na oznakama ovoga piva još od početka 1970-ih.

O Bavaria pivari

Bavaria pivovara je drugi najstariji obiteljski obrt u Nizozemskoj i zapošljava preko 1,200 ljudi. Bavaria pivovaru vode članovi obitelji Swinkels, koji pivo proizvode već sedam generacija služeći se jedinstvenom recepturom svojih predaka. Zbog svega toga Bavaria je ponosna što nudi vrhunski kvalitet piva od 1719. godine.

Širom svijeta Bavaria pivo iz Nizozemske je sinonim za visoko – kvalitetan proizvod.

Bavaria je druga najveća pivovara u Nizozemskoj, kao i drugi najveći izvoznik piva iz Nizozemske. Šezdeset pet procenata od ukupnih 6.5 miliona hektolitara proizvedenog piva je namjenjeno izvozu. Bavaria je sa svojim proizvodima prisutna u više od 130 zemalja širom svijeta. U zemljama Bliskog Istoka kao i u većini zemalja u Europi Bavaria je posebno popularna zbog svojih bezalkoholnih piva.

Bavaria je sa svojim jedinstvenim načinom promoviranja redovno u centru svjetske medijske pažnje. Popularne reklame u kojima se pojavljuju zvijezde poput Mickey Rourke-a, kao i sponzorstvo Bavaria Moscow City Racing Formula 1 doprinose ovoj popularnosti. Hrabrim i jedinstvenim kampanjama poput DutchDress campaign (2010 World Cup) Bavaria redovito zaokuplja pažnju javnosti!